Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/loquzkfm/public_html/wp-content/themes/buzzblog/functions.php on line 9

Notice: Undefined index: declutter_rsd in /home/loquzkfm/public_html/wp-content/plugins/speed-booster-pack/includes/classes/class-sbp-tweaks.php on line 340

Notice: Undefined index: declutter_rest_api_links in /home/loquzkfm/public_html/wp-content/plugins/speed-booster-pack/includes/classes/class-sbp-tweaks.php on line 348
MARE E GRADINA LUI DUMNEZEU!….. – Pentru romanii din Bologna
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

MARE E GRADINA LUI DUMNEZEU!…..

0 0

……si multi sar gardul!

Si-a anuntat Presedintele Iohannis vizita in Italia si carcotasii isi freaca mainile de bucurie! In sfarsit, un subiect de criticat! Multi considera ca, in virtutea faptului ca au votat pe 2-16 noiembrie 2014, au dreptul si mai ales obligatia sa faca si sa desfaca in politica din Romania. In opinia lor presedintele ar trebui sa le ceara consimtamantul inainte sa intreprinda ceva….

Citeam aici pe Facebook despre unul care e suparat ca Iohannis vine luni. El lucreaza si e liber duminica. Ca sa nu mai spunem ca e departe de casa lui….. Dumina seara, intre 18-20 nu se poate, dl. Klaus Iohannis? Pe undeva pe la jumatatea drumului…..

Altul, protestatar de meserie (sau poate o face din pasiune), publica online indignarea asupra locatiei unde se va desfasura intalnirea: ce Palazzo della Cancelleria, edificiu de mare valoare artistica din Roma!….. Hai pe stadion, Klaus! Ca in Corea de Nord. Sa mancam si noi o samanta de dovleac, ca tot romanul ce se respecta! Chemam noi un manelist de valoare, te aplaudam si vizita ta va fi un succes mediatic. Si daca nu e timp sa organizam pe stadion ca mai lipsesc doar 6 zile, ce-ar fi sa ne vedem la Stazione Termini, binarul 1? Vino si tu cu trenul, Klaus, si economisesti la buget!

O alta persoana de mare valoare din randul comunitatii il mustra parinteste pe Presedinte: “Ne-ati uitat pe noi, cei din Diaspora”. Probabil cel in cauza nu a fost felicitat personal de ziua lui de nastere de catre Presedinte. Aici are omul dreptate: Iohannis si-a facut campanie pe Facebook, iar Facebook iti spune zilnic datele de nastere ale prietenilor. Propun modificarea atributiilor prezidentiale: tinand cont ca presedintele e ales de popor, el are obligatia sa trimita zilnic cate un mesaj privat tuturor romanilor.

Un roman simpatic cu o elevata autostima, un nou Tom Cruise al romanilor in “Misiune imposibila”, se considera “persona non grata” pentru ca a cerut demisia ambasadorului, de aceea Ambasada nu l-a invitat personal la aceasta ceremonie. Este un dizident politic, are dreptate! Pe mine m-a sunat ambasadorul si m-a convins spunandu-mi: “daca tu nu vii, nu vine nici Iohannis”. Acestei persoane ii reamintesc un proverb latin, ca tot ii place sa-si etaleze cultura: “Aquila non capit muscas”.

Ma gandesc ca si eu dau like pozelor lui Klaus Iohannis, ar fi normal sa-mi intoarca favoarea! Sau ce-ar fi sa-l invit si eu pe Presedinte la o pizzerie, ca e mai ieftin, mai ales ca se va plati…. nemteste! Cine vrea sa vina?

 

 

 

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/loquzkfm/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757