Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/loquzkfm/public_html/wp-content/themes/buzzblog/functions.php on line 9

Notice: Undefined index: declutter_rsd in /home/loquzkfm/public_html/wp-content/plugins/speed-booster-pack/includes/classes/class-sbp-tweaks.php on line 340

Notice: Undefined index: declutter_rest_api_links in /home/loquzkfm/public_html/wp-content/plugins/speed-booster-pack/includes/classes/class-sbp-tweaks.php on line 348
INCREDIBIL!!! TOTI ROMANII DIN DIASPORA SE INTORC ACASA PENTRU A VOTA!!! – Pentru romanii din Bologna
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

INCREDIBIL!!! TOTI ROMANII DIN DIASPORA SE INTORC ACASA PENTRU A VOTA!!!

0 0

-PAMFLET-

auto ingorgo_stradale[5]O situatie fara precedent s-a creat cu ocazia alegerilor prezidentiale din turul 2. Ascultand mesajul premierului Ponta care a afirmat ca “toti romanii din diaspora vor vota” dar neintelegand cum este posibil asta in situatia in care buletinele de vot si sectiile de votare din strainatate pot acorda acest drept la numai 10% din romanii din strainatate, acestia au decis sa se intoarca in Romania pt. a putea vota duminica, 16 noiembrie 2014. Pentru prima oara in istoria Romaniei de la 1 decembrie 1918 incoace romanii s-au unit intr-un singur gand: sa voteze.

Toate mijloacele de transport au fost luate cu asalt: avioane, autocare, masini proprii revarsa in acest moment 5 milioane de romani catre sectiile de votare din Romania aflate in apropierea frontierei. Cozi de sute de km se verifica in urmatoarele orase: Oradea, Timisoara, Arad si Bucuresti (pentru cei care vin cu avionul). Romanii se aseaza direct la coada la sectiile de votare din Romania cu consecinte usor de imaginat. Se verifica astfel contrariul situatiei petrecute in primul tur: sectiile de votare din strainatate sunt goale, in timp ce anumite locuri din Romania sunt luate cu asalt si cu greu vor face fata situatiei.

La mai putin de 24 de ore pana la startul electoral situatia in tara se prezinta astfel: Controlul de Frontiera de la aeroportul Henri Coanda din Bucuresti a strans acorduri cu comisia electorala din orasul Otopeni. Considerand coada de votanti care se intinde de la aeroport si pana la sectia de votare din Otopeni se va controla buletinul sau pasaportul o singura data si este valabil atat pentru intrarea in tara cat si pentru a exercita dreptul de vot in aceasta sectie de votare. In orasele Arad si Oradea coada de masini se intinde pana in nordul Italiei. Nu au lipsit situatii hilare in care de exemplu un votant roman domiciliat in Slovenia a fost constrans sa se duca cu masina proprie in Italia pentru a se aseza la coada de la sectiile de votare din Arad. Intrebat de ce a ales solutia de a vota in Romania, fiind rezident in Italia, un alt votant ne declara: “pana la sectia de votare din Italia am 800 de km, pana la Arad fac 1000 de km. E cam acelasi lucru. Mai vorbesc cu lumea la coada, imi vad prietenii din tara….”. Altul declara nonsalant: “am inteles ca in Romania se da cate ceva, aici in Italia nu mi s-a dat nimic la primul tur”.

Exemple de solidaritate romaneasca impresioneaza lumea intreaga. Un roman din Trieste, dupa ce a parcurs sute de km si s-a asezat ordonat la coada din Oradea, si-a dat seama ca a uitat acasa in Italia cartea de identitate. Intre timp coada s-a prelungit pana aproape de casa lui, drept pt. care, din mana in mana, a trimis ultimului asezat la coada cheile de la casa. Aceasta a ridicat buletinul din casa uitucului si tot din mana in mana i s-a asigurat dreptul de vot. Operatia a durat 2 ore si reprezinta un model de urmat atat pt. posta romana cat si pentru cea italiana.

Interpelat de urgenta, premierul Ponta declara cu zambetul pe buze ca a prevazut aceasta situatie si s-au luat masuri inca inainte de a incepe exodul. 10 nave incarcate cu zahar brun din Cuba vor ajunge in portul Constanta. Sute de camioane transportand ulei de masline italian sunt pe strazile Europei in acest moment. “Vrem sa oferim alegatorilor nostri produse de calitate”, s-a justificat domnul Victor Ponta. Contraofensiva domnului Iohannis nu s-a lasat mult asteptata: la fiecare 10 votanti va fi acordat un BMW serie 3.

Proteste din randurile alegatorilor dar si din toata lumea care ne observa nu au intarziat sa apara. Camioanele domnului Ponta au marit ulterior traficul de pe autostrazile catre Romania. In largul Marii Caraibelor s-a scufundat un cargo romanesc incarcat cu zahar brun. Pestii din zona au devenit pesti de apa dulce si ihtiologi din toata lumea se intreaba care vor fi consecintele ecosistemului planetar si studiaza intens diabetul la pesti. Pestii romani au ripostat spunand ca fetele lor au fost intotdeauna dulci. Sustinandu-l pe Iohannis, ei au organizat grupuri de tinere si frumoase romance unite prin acelasi slogan: “ Eu ma vand pe 50 de euro. Tu te vinzi pe 1 litru de ulei. Valorezi mai mult”. Barbati si neveste s-au asezat la coada in momente diferite, fara a sta impreuna, in speranta ca vor avea mai multe sanse sa obtina un BMW. “Sa vedem cum ne-o fi norocul. Suntem 4 membri in familie. Poate apucam si noi un BMW. Daca nu, niste ulei si zahar nu strica. Cand ajung in fata decid cu cine votez” declara un roman de la coada din Arad.

Din pacate consecintele dezastruoase ale acestei campanii electorale influenteaza economia statelor din Uniunea Europeana. Mii de fabrici din Italia si Spania au fost inchise pentru ziua de luni 17 noiembrie, lucratorii romani neputand fi prezenti la munca. Sute de mii de batrani abandonati de ingrijitoarele romance au fost internati de urgenta in spitalele publice, lipsiti fiind de asistenta domiciliara. Sistemul sanitar national din Italia si Spania e in colaps. Clientii fluturaselor nocturne romance de pe strazile Europei vor sta in mijlocul familiilor, desi anuntasera sedinte urgente la locul de munca pentru seara de duminica.

Intreaga planeta asteapta rezultatele alegerilor din turul 2 pentru presedintele Romaniei. VOTATI BINE, VOTATI CU MINE!

 

No Comments Yet.

What do you think?

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/loquzkfm/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757