Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/loquzkfm/public_html/wp-content/themes/buzzblog/functions.php on line 9

Notice: Undefined index: declutter_rsd in /home/loquzkfm/public_html/wp-content/plugins/speed-booster-pack/includes/classes/class-sbp-tweaks.php on line 340

Notice: Undefined index: declutter_rest_api_links in /home/loquzkfm/public_html/wp-content/plugins/speed-booster-pack/includes/classes/class-sbp-tweaks.php on line 348
APEL CATRE PRESEDINTELE ROMANIEI IN URMA INTALNIRII CU COMUNITATEA ROMANEASCA DIN ITALIA – Pentru romanii din Bologna
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

APEL CATRE PRESEDINTELE ROMANIEI IN URMA INTALNIRII CU COMUNITATEA ROMANEASCA DIN ITALIA

0 0

O SCRISOARE PIERDUTA. DAR DESCHISA! Reeditare tot din Ploiesti

—–ACESTA ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE——

 

Ieri, 27 11174959_10206811075660038_2365128362506067236_naprilie orele 18.00, in timp ce Presedintele Iohannis isi facea intrarea la Palazzo della Cancelleria din Roma unde era prevazuta intalnirea cu membri ai comunitatii romanesti din Italia, un roman ocupa un loc cu buna vizibilitate la peluza Stadionului Olimpic din acelasi oras.

Venim la cunostinta faptului ca respectivul roman a cerut printr-o scrisoare deschisa adresata Presedintelui ca intalnirea sa se desfasoare pe sus-numitul stadion.

Ploaia torentiala care a inceput la scurt timp nu l-a impiedicat sa rabde cu stoicism pe stadion in asteptarea presedintelui. Se precizeaza ca nici de aceasta data Ambasada Romaniei nu i-a furnizat o umbrela, fapt deja denuntat de multe ori in presa romaneasca si motiv pentru care revolutionarul stabilit in Modena a cerut in repetate randuri demisia Ambasadorului Romaniei in Italia.

De sub acoperisurile noastre suntem alaturi cu sufletul de curajosul roman care a demonstrat din nou cum se face “o altfel de politica”!

Consecinta a conditiilor atmosferice neprielnice care au periclitat starea de sanatate a romanului revolutionar, propunem trimiterea unui convoi umanitar continand aspirina, ceai cald si batiste pt. a-si sufla nasul.

Fara a face nume, cerem ca responsabilii acestei grave umilinte sa demisioneze inca o data din postul de Ambasador al Romaniei in Italia.

VicDuMonte Persona Non Grata-62-ZoomDeasemenea, vazand ca la intalnirea organizata de Ambasada au fost prezente persoane care intotdeauna au criticat activitatile acesteia fara ca respectiva institutie sa impiedice prezenta lor la aceasta ceremonie, consideram depasit statutul auto-intitulat de “persona non grata” al victimei de pe stadion si cerem preschimbarea in cel potrivit situatiei: “PERSONA IN-GRATA”!

Ni se pare inimaginabil ca Presedintele Romaniei sa ramana impasibil la o situatie de asemenea gravitate, de aceea cerem ca respectiva persoana sa fie informata oficial ca vizita a luat sfarsit, pentru a-i curma ulterioare suferinte inutile.

Incheiem cu o intrebare legitima adresata Presedintelui Iohannis: Domnu’ Presedinte, dumneavoastra ati deschis acea scrisoare deschisa?

Semnat: Noi, cei cu simtul umorului

 

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/loquzkfm/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757